Jeugdvolleystage

Beste ouder/speler

Wegens het grote succes, is het niet meer mogelijk om in te schrijven voor de volleybalstage.

De oorspronkelijke 45 voorziene plaatsen waren op een paar dagen helemaal ingevuld.

Om toch zo veel mogelijk spelers de kans te bieden om mee te gaan, werd in overleg met De Nekker de capaciteit verhoogd met 12 plaatsen door ook de trekkershutten mee te huren.

Op dit moment zijn ook al deze plaatsen al ingevuld.

Je kan evenwel wel contact opnemen met Johan (0495/22.08.90 of jeugdvolleyschepdaal@gmail.com) om te kijken naar alternatieve oplossingen.

Beste speler, speelster, ouder

Je hebt er ongetwijfeld al van gehoord. Misschien was je er zelfs al bij?

Onze jeugdvolleystage in augustus. 4 !! dagen lang vol plezier, kameraadschap, teambuilding, trainingen, leuke randactiviteiten … de ideale start van een nieuw volleybalseizoen.

En ook dit jaar hebben we er weer 1-tje ingepland. We verblijven van donderdagmorgen 13 augustus tot en met 16 augustus in de De Nekker, Mechelen.

Iedere speler/speelster vanaf U11 mag mee . Mogelijks breiden we nog uit met een groep initiatie/U9 maar gezien het beperkt aantal plaatsen, geven we eerst de voorkeur aan spelers/speelsters vanaf U11.

De kostprijs van de jeugdstage bedraagt 140 euro, alles in.

Hou er zeker rekening mee dat de plaatsen beperkt zijn en dat je inschrijving pas definitief is bij het betalen van de jeugdstage (BE29 0682 0858 2864, met vermelding van je naam en ploeg.).

Heb je nog specifieke vragen? Stel ze ons dan gerust als je ons tegenkomt, of via jeugdvolleyschepdaal@gmail.com.

Sportieve groetjes,
Jeugdbestuur Volley Schepdaal